VIDEO: Aca poljubio Kristijana Golubovića

Izvor: Večernje novosti, 03.Okt.2015, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Aca poljubio Kristijana Golubovića

Aleksandar Živanović i Kristijan Golubović šokirali su farmere kada su se poljubili pred svima.Kiki i Aca poljubili su se na "blic". Sve je bilo šala i ovaj poljubac ne dovodi u pitanje njihovu seksualnu orijentaciju.Jedno je sigurno - uspeli su dobro da zabave ostale farmere, koji su vrištali u glas posle "akcije" ova dva farmera.Pogledajte kako je to izgledalo:(Alo)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

VIDEO: Koga to ljubi Kristijan?

Izvor: Vesti-online.com, 03.Okt.2015

Od ovog "opasnog momka" smo sve mogli da očekujemo, ali poljubac sa muškarcem, i to pred kamerama - nikako! Naime, Kristijan Golubović i Aleksandar Živanović su se poljubili u usta, onako na blic...Iako je Kristijan, zbog svega što je ispričao pred kamerama, saslušan u policiju, zbog ovog poljupca...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.