VELIKA NESREĆA U PARAĆINU: Čovek traktorom upao u Moravu

Izvor: Telegraf.rs, 03.Nov.2016, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKA NESREĆA U PARAĆINU: Čovek traktorom upao u Moravu

Zoran Blagojević (61) iz Trešnjevice kod Paraćina juče je oko 15 sati silazeći traktorom sa skele pao Veliku Moravu, potvrđeno je u policiji.

Tužilac je izašao na lice meste i konstatovao da je reč o događaju, odnosno nije naložio istražne radnje - piše Blic.

Meštani pretpostavljaju da se Blagojević utopio, jer se njegovo telo i traktor više nisu pojavili na površini ili na obali. Oni su proveli dan i veče uz reku u nadi da će pronaći nesrećnog poljoprivrednika.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
- Niko ništa od državnih organa nije preduzeo na pronalaženju mog oca. Mogli su bar nekoliko puta čamcima da prođu. Možda je takva sudbina moga oca, ali mora da postoji neko odgovoran - rekao je Blagojevićev sin.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

POTRAGA ZA UTOPLJENIKOM KOJI JE PAO SA SKELE: Telo Zorana Blagojevića još nije pronađeno, potonuo s traktorom

Izvor: Telegraf.rs, 03.Nov.2016

Specijalizovana jedinica MUP-a traga za Zoranom Blagojevićem, vozačem traktora koji se sa svojim vozilom u sredu oko 15 časova prevrnuo sa skele u Veliku Moravu! Do nesreće je došlo u ataru sela Trešnjevica kod Paraćina, a rođaci i prijatelji nesrećnog čoveka još od juče su u potrazi za njim.....VELIKA...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.