VELEOBRT! Pevač nije branio devojčice od silovanja?! Istraga napada odvela do NESLUĆENIH saznanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2018, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELEOBRT! Pevač nije branio devojčice od silovanja?! Istraga napada odvela do NESLUĆENIH saznanja

Navodno branio od napada

Dušan Milatović (29) nekadašnji učesnik serijala Zvezde Granda pretučen oko 03.00 sata noćas u parku Brđanka, a još uvek nisu poznati detalji napada. On je rekao da je napadnut dok je dve devojčice branio od silovanja.

Pročitajte i:

- Izašao sam da džogiram u park kada sam čuo zapomaganje devojčice. Otrčao sam do tog mesta i video da devojčica ima oko 10 godina. Iza šumarka su izašla još dvojica meni nepoznatih ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od oko 40 godina. Prvom sam stao u gard i deklasirao sam ga. Nakon toga ova dvojica su skočila na mene, a iza njih je istrčala još jedna devojčica. Oni su me izudarali i ja sam izgubio svest. Vidim danas po povredama da me je i neki pas njihov pas izujedao, a vidim i da su me žestoko izudarali i šutirali - ispričao je Milatović.

Međutim, kako pojedini mediji pišu, napad na Milatovića se jeste dogodio, ali, nije bilo napada na maloletne devojčice niti pokušaja silovanja.

- Milatović je prijavio da ga je neko pretukao i to dok je pokušavao da odbrani dve maloletne devojčice od silovanja. Međutim, istragom je ustanovljeno da nije bilo pokušaja silovanja i da ne postoje devojčice koje je Milatović pomenuo. Proverava se kako je zadobio povrede - kaže izvor blizak istrazi i navodi da je policija, u razgovoru sa porodicom pevača, saznala da je pre nekoliko godina imao tešku povredu glave i da je od tada nekoliko puta imao halucinacije.

Istraga je i dalje u toku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.