VEC VIDjENO Aleksandra Prijovic iskopirala Milicu Pavlovic

Izvor: medio.rs, 18.Mar.2017, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VEC VIDjENO Aleksandra Prijovic iskopirala Milicu Pavlovic

Pevačica Aleksandra Prijović nedavno je snimila spot za duet sa Acom Pejovićem, a pojedine scene neodoljivu podsećaju na spot koji je snimila njena koleginica.

Naime, Milica Pavlović je još pre nekoliko meseci snimila spot za pesmu "Demantujem", u kojem jaše ponija i mazi se sa njim, a to se očigledno dopalo Breninoj snajki, pa je ponija iznajmila i za ekranizaciju dueta "Litar krvi, litar vina".

Miličinog ponija u spotu Prijovićeve šeta seksi manekenka. Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << je Aleksandra otputovala u Majami, gde snima još dva spota i uživa sa porodicom Živojinović, nismo uspeli da je pitamo zašto je to uradila. Međutim, Milicu Pavlović sreli smo na njenom nastupu, pa smo tražili da nam prokomentariše koleginičin gest.

- Trudim se da sebe usavršim i okrenuta sam onome što radim, pa ne stignem da ispratim kopiranja. Nisam videla te kadrove Aleksandrinog spota, tako da je glupo da se bavim time da li me je neko iskopirao. Najvažnije je da je ona zadovljna spotom i ponijem. On je u mom spotu za pesmu "Demantujem" izazvao pravo oduševljenje. Ja sam ga čak na snimanju jahala. Zaista se mnogo trudim oko spotova, zato što volim svoj posao. Želim da budem inovativna i da radim spotove i muziku na način koji nije viđen na našoj sceni - kaže Pavlovićeva, koju u poslednje vreme sve češće viđamo sa dubokim dekolteom i u kratkim suknjicama.

- Ne znam zašto me dizajneri u poslednje vreme vide kao neku Veneru i ističu moje ženske atribute, ali ja se ne bunim. Sve dok to moja publika aminuje, meni je OK - kroz smeh kaže Milica, koja je i ovog puta imala dubok dekolte, ali priznaje da sebe ne vidi kao seks-bombu, kako je drugi doživljavaju.

- Ne vidim sebe kao seks-bombu, ali volim da se osećam lepo u svojoj koži. Scenu izuzetno poštujem, zato se trudim da na njoj dam svoj maksimum kako pevački, tako i koreografijom, ali i izgledom - priznaje Milica, koja se nedvano na sceni pojavila sa četiri polugola manekena, čime je šokirala sve u studiju.

- Vrtelo mi se u glavi od manekena koliko su bili divni - zagonetno nam je rekla ova seksi senjorita i otkrila:

- Već pravim koncept za treći album, imamo tim i ja inspiraciju, pa nećemo da se ulenjimo, iako je ovaj još svež. Sve što zaradim dam na pesme i spotove. U principu dobro raspolažem novcem, jer sam živela u Švajcarskoj i ta škola me je svemu naučila. Međutim, karijerom neću da se bavim polovično, zato i ulažem.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.