VAŠ ZADATAK JE DA POBEDITE VIŠE PANDEMIJA ODJEDNOM: Lukašenko obećava građanima POŠTENE IZBORE

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2020, 14:17

"VAŠ ZADATAK JE DA POBEDITE VIŠE PANDEMIJA ODJEDNOM": Lukašenko obećava građanima POŠTENE IZBORE

Epidemija u Belorusiji jenjava i celokupna zdravstvena situacija u zemlji je pozitivna

Predstojeći predsednički izbori u Belorusiji održaće se 9. avgusta. Na njima će po šesti put učestvovati Aleksandar Lukašenko koji obećava da će sve biti pošteno. U isto vreme, zemlja se bori protiv pandemije korona virusa.

Tom prilikom predsednik Belorusije pozvao je građane da na lep način izađu na kraj sa epidemiološkom situacijom i da odjednom pobede "više pandemija" - zdravstvenu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << političku, ekonomsku i informacionu.

Kako je rekao, epidemija u Belorusiji jenjava i celokupna zdravstvena situacija u zemlji je pozitivna.

- Moramo na lep način da prevaziđemo ovaj period i da pobedimo četiri-pet pandemija koje su zahvatile našu zemlju. Mi ćemo ih prebroditi, kao što smo prebrodili i druge, teže probleme - dodao je Lukašenko.

On je ponovio da je izuzetno pozitivno to što je Belorusija prošla kroz krizu bez karantina, ali je pozvao građane da budu pažljivi, da poštuju preventivne mere i da više vremena provode na svežem vazduhu.

Prema poslednjim podacima, u Belorusiji ima ukupno 46.868 oboelih od virusa korona, od kojih je 259 pacijenata preminulo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.