VANREDNO IZBACIVANJE: Danijel napustio imanje!

Izvor: Kurir, 05.Jul.2013, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VANREDNO IZBACIVANJE: Danijel napustio imanje!

Danijel je peti finalista koji je napustio imanje

Danijel Alibabić je peti finalista koji je napustio imanje u Lisovićima.

Naime, u četvrtak je imanje napustila Ljuba Pantović, kao četvrti finalista, a večeras je i Danijel završio svoju borbu za 50.000 evra.

Podsetimo, Vesna Rivas napustila je imanje u sredu, Jovana Nikolić u utorak, a Saška Karan, kao prvi finalista, napustila je imanje u ponedeljak.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ZA SVOG FAVORITA MOŽETE GLASATI OVDE.

23.12 - Danijel je stigao!

22.06 - Ko ima najjaču taktiku

Vendi: "Ne postoji taktika, jer on ne zna šta će ga tamo čekati. On može brzo da se oklizne brzo".

Aca Ilić: "Svi imaju taktiku. Neko želi da bude bolji, a neko gori nego što jesu. Nije to za osudu, ovo dugo traje i svako misli da mu je na dohvat ruku 50.000"

Zorana: "Najvažnije je biti svoj. Na mene je ostavila utisak Radojka, ona je jedna zdrava žena iz naroda, ali vrlo iskrena. Bila je na visini zadatka i nije dala na sebe. Zatim, Goca Božinovska kao jedna lafica i borac, na kraju je malo posustala. Ja se nikad ne bavim tuđim životima, samo onima koji su mi bitni. Ovo je jedna igra, surova, ali igra"

Vesna: "Ekrem je uglavnom maskota, on je vantakmičerski deo". Što se njenog favorita tiče, kaže da je ispao, ali tu su Memo, koji je duhovit i Goca, koja radi.

O susretu sa Ekremom kaže: "Zavisi od njegovog gasnog stanja, ali mislim da se on zviznuo od sabajle. Imam puno predloga za njega, ali neću da otkrivam"

21.51 - Da li je ovo očekivano?

Zorana kaže da je on bio njen favorit i da je iznenađena što je izašao, dok Aca Ilić nije iznenađen: "Drago mi je da je Radojka ostala, jer sam poslao pet poruka, ona je moj favorit"

Vendi: "Jeste iznenađenje, jer je on dubokomisaon čovek, domaćinsko dete, govorio je iskreno, za mene je to razočaranje"

Aca: "Moj prijatelj je radio istraživanje šta ljudi najviše vole da gledaju u ovakvim šou programima i ispostavilo se da su to svađe"

21.46 - Farmu je napustio Danijel

21.35 - Tri minuta do kraja glasanja

21.03 - Zadruga ima pismo za farmere

Zadruga želi da čuje šta je farmerima najteže palo na Farmi

Goca: "Najteži momenat mi je bio kad su počeli udarci Vesne Rivas, pa dok nije izašla. Najteži je bilo kad su Miki i Aki otišli u izolaciju, kad je ona počela da se smeje". Radojka: "Prva nedelja mi je bilo najteže, kad nismo mogli da nađemo krevet, posle smo bili izabrani za sluge, bilo je hladno, peć je dimila. Ta nedelje mi je bila najteža. I posle kad je ispao Dule". Ekrem: "Meni je bilo najteže kad sam morao sve svinje da ubacim unutra, a Proka mi je rekao". Ša: "Bilo je više trenutaka. Kad je Zorica mene i Ljubu postavila za sluge, jer sam joj baš verovao i mislio da mi je prijatelj, jer mi je cilj bio da ne ispadnem prve nedelje. Kad je bio Cecin koncert, neke njene pesme su me dirnule". Memo: "Ja nisam mlakonja, dobio sam mnogo puta batine, ali nikad mi se nije desilo da izgubim glas od nervoze zahvaljujući Vesni Rivas. Ona je pomenula neke moje svetinje, neke stvari koje su meni mnogo bitne, a ona je na to udarila" Filip: "Situacija vezana za Vesnu Rivas, neke gnusne laži, ali na kraju je rekla da je izmislila. Neke svađe sa Stanijom i neke reči koje sam joj rekao, ovom prilikom bih joj se izvinio, jer ja nisam takav. teško je bilo i kad sam izašao i kad sam gledao Staniju samu". Stanija: "Bilo je mnogo, ali recimo svađa sa Filipom, onda ovo što sam doživela ovde od svih farmera, proglašena sam i za foliranta i da mi je lažna veza i da sam ljubomorna na svadbu... Najteži trenutak je bila i situacija sa Zoricom". Aki: "Najteži i najlepši trenutak kad sam video porodicu u areni. Svađe sa nekim dragim osobama, recimo sa Ša i Gocom". Danijel: "Kad mi je Zorica bacila svu hranu i vodu u facu, ali i mnoge druge, odreagovao sam mirno. Sve ovo pada u vodu u poređenju sa onim kad je Jovana bila dva dana kod lekara, nisam znao šta je sa njom, kao i kad sam video porodicu"zoom

20.50 - Ognjen je sa Radojkom

Radojka: "Situacija između nžena i muškaraca je nikakva. Ovi farmeri što su se vratili, jedva čekaju da odu, imaju neke tezge, mi ih ne pitamo da rade, sav posao je pao na mene i Gocu. Ja neću da dozvolim da nemamo hleb, Zadruga je dala brašno, ja imam ruke. Stanija ne radi, ali mi je i ne teramo".zoom

20.45 - Da li se svađe prenose i u realni život

Vendi: "Ja neću da pobegnem od odgovora kao Zorana. Bez obzira na to što se neko smeje kao lud na brašno, naravno da se prenosi, kad je neko karakteran onda se drži svega toga". kako je sa Majom Nikolić uspela da izgladi odnos.

Vendi: "Zato što me je Maja sačekala sa Milošem Bojanićem i iznosila neke stvari o mom detetu. Ona je kasnije obavila pokajanje, posle svih paljbi, ona je došla i pokajala se. Maja je rekla da sam ja inteligentna, prepametna, a da je ona piglu (glupa)"

20.18 - Gosti komentarišu farmere

Aca: "Nisam očekivao da će četiri žene ispasti jedna za drugom, red bi bio da ispadne i jedan muškarac"

Vendi: "Ukas publike je jako čudan, ali ja ne gledam da li su ispali muškarci ili žene, već kakavi su igrači. Neke osobe koje su po mom ukusu su Goca glumica i Ljuba, ali one su nažalost ispale. Ostale su osobe koje imaju kvaliteta, ali eto one su moji favoriti".

Vendi: "Kad neko ne ume intelektualno da te nadmudri, onda on pošalje neke nabildovane muškarce na pijacu, kao što je Zorana uradila". Vendi je prozvala Zoranu Pavić.

20.05 - Ognjen je sa Gocom

Goca: "Ostalo je tri žene, nažalost, muškarci teraju inat, neće niko da radi. Žene neće da peru sudove, ja kažem 'ajmo sad pred kraj da ostavimo kuću čistu. Ove zvezde, ne znam čega zvezde, neće ništa da rade". Goca se danas zakačila sa Ša i objasnila je zašto "Juče smo dobili meso i ja sam danas isekla i ispekla jedan deo, a drugi je ostao još da se peče. Otišla sam da se tuširam, a Ša je dao nekome te šnicle i onda su se žalili da su žive. A ja sam im vikala iz kupatila da treba još da se peku i ispade haos"

20.04 - Gosti su Vendi, Aca Ilić i Zorana Pavić

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.