VANREDAN SASTANAK VUČIĆA, DODIKA I STEFANOVIĆA ZBOG KOSOVA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2019, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VANREDAN SASTANAK VUČIĆA, DODIKA I STEFANOVIĆA ZBOG KOSOVA!

Predsednik Vučić sutra će se obratiti povodom Haradinajeve ostavke i njenih eventualnih implikacija.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se večeras sa predsedavajućim i srpskim članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom i svojim saradnicima, odmah posle vesti o ostavci tzv. premijera privremenih institucija u Prištini Ramuša Haradinaja.

Sastanku prisustvuju i ministar odbrane Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vulin, ministar unutrašjnih poslova Nebojša Stefanović, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić i generalni sekretar predsednika Nikola Selaković.

Haradinaj je danas podneo ostavku, a kao razlog naveo je to što je dobio poziv Specijalnog suda kao osumnjičeni.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vućić i Dodik o ostavci Haradinaja

Izvor: Beta, 19.Jul.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se s predsedavajućim Predsedništva Bosne i Hercegovine Miloradom Dodikom, kako bi razmotrili novonastalu situaciju - posledice današnje ostavke kosovskog premijera Ramuša Haradinaja.Uz njih, saznaje Blic, na sastanku su bili ministri odbrane i unutrašnjih...

Nastavak na Beta...

Vučić: Nema razloga za radost i euforiju, položaj Srba biće još teži

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jul.2019, 03:31

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas, povodom ostavke Ramuša Haradinaja, da na to Srbija mora da odreaguje smireno, odmereno, trezveno i bez bilo kakve euforije..."Razumemo i očekivanja i potrebu našeg naroda za zadovoljenje pravde, naših ljudi koji su trpeli stigmu krivca i jedinih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.