VALJEVO: PRIVEDENI ZBOG PREPRODAJE DROGE, KRAĐA I IZNUDE

Izvor: Kurir, 12.Jul.2010, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VALJEVO: PRIVEDENI ZBOG PREPRODAJE DROGE, KRAĐA I IZNUDE

VALJEVO - Valjevska policija privela je nekoliko osoba osumnjičenih za preprodaju droge, krađu i iznudu. Policija je uhapsila Igora J. (26) i Slobodana P. (41) iz Uba zbog sumnje da su preprodavali heroin.

Valjevska policija privela je nekoliko osoba osumnjičenih za preprodaju droge, krađu i iznudu. Policija je privela Igora J. (26) i Slobodana P. (41) iz Uba zbog sumnje da su preprodavali heroin.

Prilikom pretresa stana Igora J. nađeno je 6,55 grama heroina, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je Slobodan P. zatečen u pokušaju prodaje te droge. Obojica su povratnici u izvršenju krivičnih dela, a istražni sudija Višeg suda u Valjevu im je odredio pritvor do mesec dana, navela je policija.

Istražni sudija Osnovnog suda u Valjevu odredio je pritvor Milanu P. (28) iz tog grada zbog sumnje da je provaljivao u trgovine iz kojih je krao novac, cigarete i prehrambene proizvode. Osim njega, priveden je i Z. Ć. (39) iz mioničkog sela Tabanović zbog sumnje da je od Milorada I. iz okoline Mionice pokušao da iznudi 7.000 evra šaljući mu preteće SMS poruke. Posle saslušanja kod istražnog sudije Osnovnog suda u Valjevu, Z. Ć. je pušten da se brani sa slobode.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.