V.Gradište 35, Kopaonik 22 stepena

Izvor: B92, 21.Jul.2015, 00:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

V.Gradište 35, Kopaonik 22 stepena

U Srbiji je najtoplije u Velikom Gradištu, gde je u 13 časova izmereno 35 stepeni, a najsvežije na Kopaoniku, gde je temperatura 22 stepena.

U Novom Sadu, Negotinu, Nišu, Leskovcu i Zaječaru izmerena su 34 stepena, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ).

Na Paliću, u Zrenjaninu, Kikindi, Banatskom Karlovcu, Loznici, Valjevu, Beogradu, Smederevskoj Palanci, Kruševcu, Ćupriji i Vranju izmerena su 33 stepena.

U Somboru, Sremskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mitrovici, Kraljevu, Kuršumliji i Dimitrovgradu izmerena su 32, Kragujevcu i Požegi 31, na Zlatiboru i u Sjenici 27, a na Crnom Vrhu 26 stepeni.

Na snazi je narandžasti meteoalarm.

RHMZ upozorio je ranije da će na području Srbije do 26. jula biti veoma toplo vreme u većini mesta sa najvišom temperaturom od 34 do 38 stepeni, a da će sunčano i veoma toplo biti i sutra sa najvišom dnevnom temperaturom od 34 do 37 stepeni.

Jutarnja temperatura vazduha kretaće se od 18 do 24 stepena, a vetar će biti slab do umeren, istočni i jugoistočni.

I u Beogradu će sutra biti sunčano i veoma toplo vreme sa slabim do umerenim, jugoistočnim vetrom, jutarnjom temperaturom vazduha od oko 24, a najvišom dnevnom od oko 37 stepeni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 29. jula, do nedelje biti pretežno sunčano i veoma toplo vreme, a uz lokalni razvoj oblačnosti, očekuje se ređa pojava kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom.

Početkom naredne sedmice očekuje se kratkotrajno osveženje sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PAKLU SE BLIŽI KRAJ: Danas 36, ali evo kada počinju PLJUSKOVI

Izvor: NaDlanu.com, 21.Jul.2015

U Srbiji će danas biti sunčano i veoma toplo. Najniža temperatura kretaće se od 16 do 24 stepena, a najviša od 34 do 36 stepeni...Vetar će biti uglavnom slab, severni i severoistočni...I u Beogradu će biti sunčano i veoma toplo. Vetar će biti slab, severni i severoistočni. Najniža temperatura...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.