Uživanje uz odlično vino i hranu na Amfori

Izvor: Blic, 10.Jun.2014, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživanje uz odlično vino i hranu na "Amfori"

Ljubitelji dobrog vina i hrane imaju priliku da svakog četvrtka u narednom periodu, od 20 časova na splavu “Amfora”, na Dunavu iza hotela “Jugoslavija”, uživaju u kvalitetnim vinima i hrani.

U četvrtak, vinarija “Zvonko Bogdan” će dočarati gostima uzbidljiv svet vina, dok će somelijer pričati priču o vinu, a kuvar iz “Amfore” će objašnjavati kako se koja hrana slaže uz određeno vino, kao i da odgovara na pitanja gostiju.

Narednih nedelja svoja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vina će prezentovati: “Vinarija do kraja sveta”, “Mali podrum Radovanović”, “Vinska kuća Kovačević”, “Plantaže” i “Aleksandrović”.

Uz vino, gosti “Amfore” će imati priliku da se posluže vrhunskom hranom, koja će biti specijano dekorisana, po ugledu na svetske restorane.

Uz svaku novu vrstu vina, biće poslužena odabrana hrana, a u toku večeri planirano je da bude posluženo pet različitih vrsta vina.

Uživanje u kvalitetnim vinima, ukusnoj hrani i prijatnoj muzici dostupno je za svaki džep.

Zbog ograničenog broja mesta, obavezne su rezervacije.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.