Uživajte u lepom oktobru, temperatura i do 28 stepeni

Izvor: RTS, 11.Okt.2019, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživajte u lepom oktobru, temperatura i do 28 stepeni

Narednih desetak dana uživaćemo u lepom, natprosečno toplom vremenu za ovo doba godine.
Još večeras i noćas moguća je kiša u centralnim i južnim predelima Srbije, a zatim oblaci odlaze ka Bugarskoj i sledi razvedravanje.   

U drugoj dekadi oktobra očekuje se suvo, stabilno i natprosečno toplo vreme – miholjsko leto, najavio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije.
Za vikend >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i u prvom delu naredne sedmice najviša temperatura u većini mesta od 24 do 28 stepeni, a zatim će biti u manjem padu.
U subotu je najavljena povoljna biometeorološka situacija za većinu hronično obolelih i osetljivih osoba. Oprez se savetuje srčanim i psihičkim bolesnicima. Kod meteoropata je moguća glavobolja.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

29 STEPENI U OKTOBRU! Vratite letnje stvari preko vikenda: Od jutra do popodneva čeka nas 10 STEPENI RAZLIKE

Izvor: Blic, 11.Okt.2019

Pre samo nekoliko dana smo zbog jesenjeg vremena kukali što još nema grejanja, dok ćemo tokom vikenda imati pravo Miholjsko leto i tražiti načine da se rashladimo u najtoplijem delu dana, kada će temperatura u većem delu zemlje dostizati 27. podeok.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.