Užice, direktor Vodovoda pušten iz pritvora

Izvor: RTS, 24.Jul.2014, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užice, direktor Vodovoda pušten iz pritvora

Direktor užičkog Vodovoda Dragan Simić pušten je iz pritvora.

Ukoliko dođe do daljeg postupka protiv Simića, braniće se sa slobode, rekao je osnovni javni tužilac u Užicu Vukašin Vujičić za Tanjug.

Simić je priveden 22. jula zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo izazivanja opšte opasnosti zbog neobezbeđivanja opreme i vodovodne infrastrukture sa zahvata Sušička vrela do postrojenja za preradu vode Cerovića brdo, kao i zbog sprovođenja kontrole pijaće vode dva umesto četiri puta mesečno.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Užice: Pušten direktor Vodovoda

Izvor: B92, 24.Jul.2014

Užice -- Direktor užičkog Vodovoda Dragan Simić pušten je iz pritvora, izjavio je za Tanjug osnovni javni tužilac Vukašin Vujičić..On je naveo da će se Simić braniti sa slobode, ukoliko i dalje bude bio vođen postupak protiv njega...Simić je priveden 22. jula zbog osnovane sumnje da je izvršio...

Nastavak na B92...

Direktor užičkog vodovoda pušten iz pritvora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jul.2014

Simić je priveden 22. jula zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo izazivanja opšte opasnosti zbog neobezbeđivanja opreme i vodovodne infrastrukture sa zahvata Sušička vrela do postrojenja za preradu vode Cerovića brdo, kao i zbog sprovođenja kontrole pijaće vode dva umesto četiri...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.