Uz mts TV besplatna digitalizacija

Izvor: Blic, 29.Apr.2015, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uz mts TV besplatna digitalizacija

Digitalizujte se besplatno, brzo i lako, uz mts TV.

Milenijum digitalizacije je već odavno stigao i skoro se sve obavlja online i prenosi u realnom vremenu. Jedna od tih stvari je i digitalizacija televizije, odnosno prelazak sa analognog na digitalno emitovanje TV signala, koja je predviđena da se završi sredinom 2015. godine.

Umesto da se izlažete nepotrebnim troškovima za kupovinu novog televizora ili dodatne opreme (Set Top Box-a) koja podržava emitovanje digitalnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << signala,usluga mts digitalne televizije vam omogućava da uz opremu koju od nas dobijate i već postojeću telefonsku liniju do vašeg doma dolazidigitalni TV signalvisokog kvaliteta, spreman na dvosmernu komunikaciju punu interaktivnih multimedijalnih sadržaja.

Takođe, uz mts TV nema potrebe za pretragom frekvencija na televizoru za svaki kanal posebno, kao ni potrebe za televizorom koji memoriše veliki broj kanala.

Uz našu mts digitalnu televiziju vam je na raspolaganju veliki izbor TV kanala, kao i raznovrsnih radio stanica uz koje možete da uživate i upotpunite vaše slobodno vreme.

Za više informacija o mts digitalnoj televiziji, cenama i paketima kanala posetite sajt mts-a.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uz mts TV besplatna digitalizacija

Izvor: Mondo, 29.Apr.2015

Digitalizujte se besplatno, brzo i lako, uz mts TV...Foto: mts. Digitalizacija...Milenijum digitalizacije je već odavno stigao i skoro se sve obavlja online i prenosi u realnom vremenu. Jedna od tih stvari je i digitalizacija televizije, odnosno prelazak sa analognog na digitalno emitovanje TV signala,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.