Uz Net paket računar po vašoj meri na rate

Izvor: Mondo, 22.Jan.2015, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uz Net paket računar po vašoj meri na rate

Uz Net paket novi laptop/tablet računar na rate - izaberite odgovarajući model i pritom uštedite.

Foto: Promo. Tableti uz Net pakete.

Najbolje je kada se spoji lepo i korisno, a još bolje kada se uštedi. Za sve nove i postojeće korisnike kojima ističe ugovor a koji zaključe ugovor na 24 meseca za jedan od Net paketa Telekom Srbija je omogućio kupovinu laptop/tablet računara po povoljnim cenama, počevši od 466 dinara mesečno, na rate kroz prva tri mesečna >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << računa.

Možete da se opredelite za Net 10, Net 20, Net 50 ili Net 100paket, uz koji se dobija neograničeni pristup Internetu, modem i spliter na korišćenje, dinamička IP adresa i jedna e-mail adresa (mailbox veličine 1 GB), i neki od Acer, Asus, Huawei, Philips, Tesla ili VOXtableta, ili Acer, Asus, Dell ili Desktopračunar.

Kupovinu laptopa/tablet računara uz izabrani Net paket možete da obavite online, pozivanjem broja 0800/100-100 ili u nekoj od naših poslovnica.

Za više informacija o Net paketima, uređajima koji su na raspolaganju za kupovinu uz iste, kao i samom načinu kupovine posetite sajt Telekoma Srbija. Iskoristite ovu pogodnost i po povoljnoj ceni obezbedite sebi laptop ili tablet računar.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.