Uz Box paket TV ili Sony PlayStation na rate

Izvor: Mondo, 14.Jan.2015, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uz Box paket TV ili Sony PlayStation na rate

Uz štedljivi Box paket, TV ili Sony PlayStation konzola na rate bez kamate.

Foto: Telekom Srbija

Kako bi dodatno uštedeli, a korisničko iskustvo upotpunili, Telekom Srbija je novim i postojećim korisnicima koji objedine usluge fiksne, mobilne, Interneta i digitalne televizije u jedinstveni Box paket spremio specijalnu ponudu – kupovinu TV-a ili Sony PlayStation konzole na 12 rata bez kamate.

Bez obzira da li ste novi ili već postojeći korisnik, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << uz novi ugovor na 24 meseca za izabrani Box paket, možete da se opredelite za neki od modelaSamsung, Sony, Panasonic i Vox televizora, po povoljnim cenama, počevši od 2.299 dinara mesečno, kao i neki od modela Sony PlayStation konzole za igranje omiljenih video igara, počevši od 2.399 dinara mesečno.



Kupovinu TV-a i PC konzole ili pojedinačnog uređaja možete da obavite putem webshop-a, pozivanjem broja 0800/100-100 ili u nekoj od naših poslovnica.

Za više informacija posetite sajt Telekoma Srbija. Iskoristite ovu specijalnu ponudu, skockajte sve telekomunikacione usluge u Box paket i izaberite TV, Sony PlayStation ili oba uređaja po povoljnim cenama.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.