Izvor: Mondo, 02.Apr.2019, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Usvojena ostavka Milutina Jeličića Jutke!

Na današnjoj sednici Skupštine opštine Brus, koja je u toku, konstatovana je ostavka predsednika Milutina Jeličića Jutke koju je podneo 14. marta, javlja RTS.

Foto: MONDO

Protiv Milutina Jeličića u toku je sudski postupak zbog sumnje na nedozvoljene polne radnje i polno uznemiravanje bivše saradnice, Marije Lukić iz Brusa.

Ispred sale u kojoj se sednica održava okupile su se pristalice opozicije, ali i oni koji podržavaju trenutnu vlast i sada već bivšeg predsednika.

Na današnjoj sednici očekuje se da će biti izabrano i novo rukovodstvo Opštine Brus.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Skupština opštine Brus usvojila ostavku Milutina Jeličića Jutke

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Apr.2019

Skupština opštine Brus konstatovala je ostavku predsednika Milutina Jeličića Jutke koju je podneo 14. marta. Protiv Milutina Jeličića u toku je sudski postupak zbog sumnje na nedozvoljene polne radnje i polno uznemiravanje bivše saradnice, Marije Lukić iz Brusa. Osim Lukićeve, Jeličića je...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.