Usvojen zakon o javnim nabavkama

Izvor: OkRadio.rs, 30.Dec.2012, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Usvojen zakon o javnim nabavkama

Skupština je usvojila Zakon o javnim nabakama kojim je predviđena delimična centralizacija javnih nabavki za koje će biti zadužena Uprave za zajedničke poslove. Za Zakon o javnim nabavkama glasalo je 138 poslanika vladajuće većine, protiv su bila 34 poslanika opozicije, a sedmoro poslanika nije glasalo. Utvrđeno je da će se preko Uprave za zajedničke poslove sporovoditi nabavke za državne organe, pre svega za potrošnu robu. Predviđeno je uvođenje funkcije građanskog nadzornika koji će nadgledati postupak javne nabavke čija je vrednost veća od milijardu dinara. Posao građanskog nadzornika moći će da obavlja stručnjak u oblasti javnih nabavki...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Usvojen Zakon o javnim nabavkama

Izvor: Radio 021, 30.Dec.2012

Skupština je usvojila Zakon o javnim nabakama kojim je predviđena delimična centralizacija javnih nabavki za koje će biti zadužena Uprave za zajedničke poslove.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.