Urušio se krov Skenderije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Feb.2012, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Urušio se krov Skenderije

SARAJEVO -

U Sarajevu se pod težinom snežnog pokrivača, danas popodne urušio krov Ledene dvorane Skenderija.

Prilikom urušavanja krova nije bilo povređenih, ali je pričinjena znatna materijalna šteta i na objektima na platou Skenderije, izjavio je portparol MUP-a Kantona Sarajevo Irfan Nefić.

Od siline udara na radnjama su popucali stakleni izlozi, a roba je izletela napolje.

Nefić je agenciji Fena kazao da je o tom događaju MUP obavešten u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 15:15 sati i da su na mesto događaja izašle ekipe vatrogasaca, Civilne zaštite, Hitne pomoći, Elektrodistribucije i Sarajevo-gasa.

Ledena dvorana je bila u izuzetno lošem stanju. Sredstva izdvojena za rekonstrukciju su prošlog meseca preusmerena u novi projekat - sufinansiranje sanacije platoa Skenderija, navodi Fena.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Urušio se krov ledene dvorane Skenderija u Sarajevu

Izvor: Sportski Žurnal, 12.Feb.2012

Težak sneg koji je prekrio Ledenu dvoranu Skenderija u Sarajevu urušio je krov, čime je pričinjena ogromna materijalna šteta na ovom objektu.. . Portparol MUP-a Kantona Sarajevo Irfan Nefić rekao je da nema povređenih, jer se u momentu urušavanja krova u dvorani niko nije nalazio. Potvrdio je...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.