Urušio se deo zgrade u Zagrebu VIDEO/FOTO

Izvor: B92, 03.Avg.2021, 14:09

Urušio se deo zgrade u Zagrebu VIDEO/FOTO

U Zagrebu se danas urušio deo zgrade u samom centru grada, u kojem nijedna osoba nije povređena.

U neposrednoj blizini zgrade čiji deo se urušio izvodili su se građevinski radovi.

U urušavanju je najviše stradala soba koja je deo ateljea vajara Ivana Kujundžića, koji se u trenutku urušavanja nije nalazio u ateljeu.

"Srećom da nisam bio u tom trenutku u ateljeu nego na kafi sa rođakom i prijateljem. Bile su tu juče neke dilatacije prisutne, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nisam očekivao da će se ovo dogoditi", izjavio je Kujundžić.

Dodao je da će inspekcija, odnosno istraga, pokazati da li se ovo moglo izbeći, ali da je najvažnije, kako napominje, da nema ljudskih žrtava.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Urušio se dio zgrade u centru Zagreba

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Avg.2021

ZAGREB - U Zagrebu je danas došlo do urušavanja dijela zgrade u samom centru grada, u kojem nijedna osoba nije povrijeđena.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.