Uručene nagrade čitaocima Vesti: Tesla doneo sreću

Izvor: Vesti-online.com, 20.Dec.2017, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uručene nagrade čitaocima "Vesti": Tesla doneo sreću

Mobilne telefone marke tesla, redakcija "Vesti" u saradnji sa kompanijom M:tel, uručila je dobitnicima nagradne igre povodom 25. rođendana našeg lista.

Tako je mobilni pametni telefon tesla 9.1 dobio Miodrag Veselinović iz Beča, inače rodom iz Gračaca u Lici, kraja u kojem je rođen i Nikola Tesla.

- Posebno mi je drago što sam dobio telefon koji nosi ime mog slavnog zemljaka. Do sada nisam učestvovao u nagradnim igrama i ovo je prvi put da sam se odlučio da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << isprobam sreću. Dobio sam nešto što će mi vredeti u svakodnevici - naglasio je ponosni vlasnik tesla telefona.

Sava Čavić iz Beča čita "Vesti" od prvog broja, ali kaže da do sada nije učestvovao u nagradnim igrama.

- Prvi put sam nešto odigrao i evo dobio sam telefon tesla 6.2. Veoma me raduje ova nagrada i telefon ću koristiti s ponosom pošto nosi ime jednog velikana - naglašava Sava.

Danilo Aleksić iz Beča kaže da je već jednom dobio nagradu u nagradnoj igri "Vesti", da se radilo o karti za jednu utakmicu naše reprezentacije, i to na samom početku izlaženja našeg lista.

Tu nagradu nije mogao da iskoristi jer utakmica otkazana zbog dešavanja u bivšoj zajedničkoj državi.

Ovaj put osvojio je teslu 6.2, za koji kaže da će ga koristiti i za čitanje "Vesti" digitalnim putem.

Ukazuje da novine kupuje svakodnevno i da ih čita cela porodica, a onda i prijatelji koji ih potom nose u Srbiju da ih pokažu poznanicima.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.