Upozorenje AMSS: Usporen saobraćaj, opasnost zbog magle

Izvor: N1 televizija, 23.Okt.2016, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upozorenje AMSS: Usporen saobraćaj, opasnost zbog magle

Auto-moto savez Srbije upozorio je vozače da tokom prepodnevnih sata računaju na maglu koja trenutno usporava saobraćaj na putevima području Novog Sada, Palića, Sombora, Zrenjanina, Sremske Mitrovice, Loznice i Kragujevca.

Vidljivost je na pojedinim deonicama smanjena na svega stotinak metara, što predstavlja veliku opasnost u vožnji, jer pored ograničene vidljivosti, vozače očekuje i mokar kolovoz, što produžava zaustavni put vozila, navodi se u saopštenju AMSS-a. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<

U kasnijim popodnevnim satima, a posebno tokom večeri, očekuje se zbog kraja vikenda veći broj vozila na putevima koji vode ka većim gradovima kada se formiraju kolone, što je razlog usporene vožnje.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije na graničnim prelazima, na putničkim terminalima, trenutno, nema dužih zadržavanja od 15-20 minuta.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.