Upoznajte robota zmiju - automatski punjač za Teslu

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Avg.2015, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upoznajte robota zmiju - automatski punjač za Teslu

Budućnost je stigla, samo možda nije još u vašem naselju ili garaži. Elon Musk i "Tesla" ponovno uzbuđuju svijet novitetima iz svoje radionice.

"Tesla Motors" je na društvenim mrežama objavio hit video impresivnog automatskog sistena za punjenje "Teslinog" modela S.

Snimak prikazuje scenu koja bi se bez problema mogla uvjerljivo naći u nekom filmu naučne fantastike - metalno zmijoliko crijevo samo se kreće i savija sve do utičnice na Tesli.

"Zmija" se nakon kratkog 'plesa' usporeno, ali samouvjereno i bez ijedne greške približi i priključi na utičnicu najpoznatijeg električnog automobila na svijetu. Impresivno!

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.