Izvor: Nezavisne Novine, 10.Mar.2016, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upoznajte ljude koji su pretukli Čak Norisa (VIDEO)

Čak Noris danas puni 76 godina. Tokom života možda je jabukom ljuštio nož i sam je napravio kuću u kojoj se rodio, ali vjerovali ili ne dobio je batine. Ne jednom već nekoliko puta.

Našli smo dokaze.

Borci koji su na karate turnirima 60-ih godina isprašili “najjačeg čovjeka na svijetu” sigurno nisu smišljali viceve o Chucku. Pogledajte ko su oni.

Džo Levis: Godine 1967. Čak Noris i Džo levis su bili najveći rivali kada su borilačke >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << vještine u pitanju. Levis je navodno bio prvi izbor za lik Nolta u Brus Lijevom filmu “Way of the Dragon”, ali su neka prepucavanja iza scene dovela do toga da za ulogu bude izbaran Noris. Džo je preminuo prije četiri godine.

Činjenica: Kada Čak Noris odlazi na spavanje, uvijek provjeri da li mu je ispod kreveta Džo Levis.

Alen Stin: U julu 1966. Noris se suočio sa Alenom Stinom na velikom šampionatu u karateu.

Stin, kog su tada zvali “otac teksaške krvi” je ozbiljno poljuljao Čakovo samopouzdanje.

Činjenica: Alen Stin pije benzin da ugasi gorušicu.



Luis Delgado: Noris se 4. februara 1968. takmičio na karate šampionatu Istočne protiv Zapadne obale koji je održan u Njujorku.

Iako je bio član pobjedničkog tima (Zapadne obale), Čak je poražen od Luisa Delgada koji je bio poznat po brzini i eksplozivnoj snazi.



Toni Tuleners: Čak Noris nije volio da gubi. Ponekada je poslije poraza tražio ponavljanje mečeva i tada bi uvijek pobjeđivao. Izuzetak je Toni Tuleners.

Po svim mjerilima on je bio žestok momak, toliko jak i spretan da Čak nije znao kako da ga pobijedi.

U finalu šampionata u Kaliforniji 1966. Toni je isprašio Norisa.

Iako ga se danas niko ne sjeća, Tuleners je igrao u nekoliko filmova koji su iskreno rečeno bili užasni.

Osim ovih karatista, Čak je izgubio u još nekim turnirima. Ovom rečenicom rizikujemo da nas pojede za doručak.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.