Upotreba i zloupotreba BNV

Izvor: Danas, 08.Sep.2019, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upotreba i zloupotreba BNV

Institucija nacionalnih vijeća izuzetno je koristan integrativni mehanizam preko koga pripadnici manjinskih naroda ostvaruju svoja kolektivna i individualna ljudska i manjinska prava, zagarantirana Ustavom i zakonima Republike Srbije, te iniciraju pozitivna rješenja onih pitanja koja nisu obuhvaćena zakonskim i drugim okvirima, a prijeka su potreba jedne zajednice ili pak, države. Članak Upotreba i zloupotreba BNV se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Uloga Duška Popova u stvaranju ujedinjene Evrope

Izvor: Danas, 08.Sep.2019

Iz velikog travnatog dvorišta dvorca Kastelaras, koji je izdignut na proplanku iznad Azurne obale, puca pogled na Kan koji je udaljen oko dvadesetak minuta vožnje krivudavim, seoskim putem, pored koga se grade nove luksuzne kuće. Članak Uloga Duška Popova u stvaranju ujedinjene Evrope se pojavljuje...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.