Izvor: Danas, 19.Mar.2013, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uoči Maksimira

Prvo je funkcioner Dinama Zdravko Mamić napao hrvatskog ministra sporta da je nesposoban zato što je Srbin. Potom su, kako je bez uvijanja pred celokupnom javnošću rekao premijer Zoran Milanović (kad to već nisu vodeći mediji), mladi, „deca“, hrvatske nacionalnosti isprebijali učenike pravoslavne bogoslovije pri manastiru Krka. „Šlag na tortu“ stavila je poslanica Sabora iz Hrvatske stranke prava, kandidatkinja za Evropski parlament na listi HDZ-a, koja je rekla da su Srbi, građani Hrvatske, u Hrvatskoj gosti.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Mamić napao Šukera

Izvor: Sportal.rs, 20.Mar.2013, 12:47

Zdravko Mamić nastavlja sa svojim šou programom uoči duela fudbalskih reprezentacija Hrvatske i Srbije u Zagrebu. Izvršni potpredsednik Dinama sausuo je "paljbu" na prvog čoveka Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davora Šukera, optuživši ga za "izdaju".

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.