Izvor: Nezavisne Novine, 03.Okt.2013, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uobičajeno da popisivači materijale nose kući

SARAJEVO - Prvi dan popisa stanovništva i domaćinstava u BiH protekao je bez problema, a sistem redovnog dnevnog izvještavanja sa terena putem poruka funkcioniše i iznad je prosjeka zemalja u regionu, kazala je danas, drugog dana popisa koji će trajati do 15. oktobra, službenica za odnose sa javnošću BHAS Mirsada Adembegović, javlja Anadolu Agency (AA).

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Popisivači koji prekrše pravila biće zamijenjeni

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Okt.2013

SARAJEVO – Popisivači koji su prekršili pravila prilikom obavljanja popisa, kao što je bilo u Srebrenici gdje su građani popisivani u kafićima, biće zamijenjeni, rekla je savjetnik za odnose s javnošću Agencija za statistiku BiH Mirsada Adembegović.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.