Unutrašnjem dijalogu prisustvovaće i predsednik Vučić

Izvor: Beta Video, 30.Jan.2018, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Unutrašnjem dijalogu prisustvovaće i predsednik Vučić

BEOGRAD - Predsednik Srpskog nacionalnog foruma Momčilo Trajković je novinarima u Beogradu posle sastanka rekao da je dogovoreno nastavak razgovora sa kosovskometohijskim Srbima, ali i učešće političke i intelektualne elite sa Kosova u unutrašnjem dijalogu o Kosovu. Prema njegovim rečima, tom unutrašnjem dijalogu prisustvovaće i predsednik Vučić i na njemu će svako izneti svoje stavove po pitanju Kosova i pokušaće da nadju najbolje rešenje.(CH2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Trajković: Vučić je obećao da će prihvatiti naše predloge

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Jan.2018

Predsednik Srpskog nacionalnog foruma Momčilo Trajković izjavio je danas da su na sastanku sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem izneti predlozi koji bi trebalo da promene politiku Srbije prema Kosovu i da su dobili uverenje da će predlozi biti i prihvaćeni. On je novinarima u Beogradu posle...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.