Izvor: Vesti-online.com, 10.Feb.2019, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Unuka Zorice Brunclik i Kemiša nosiće ovo srpsko ime

Poznato je da Zlata, ćerka Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša, čeka bebu sa svojim izabranikom Milošem Vujanovićem, a njih dvoje su nedavno i ozvaničili svoj brak u intimnoj atmosferi.

My family, my life, my everything #justmarried #couplesgoals #fantasy

Објава коју дели Zlata Arandjelovic (@goldies.fashion) дана 16. Дец 2018. у 5:34 PST

Otkriveno je da Zlata nosi devojčicu, a sada je njen suprug Miloš podelio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sa javnošću informaciju i koje su ime odabrali za bebu.

- Odabrali smo ime, svi želimo da se beba zove Milica - kazao je pevač medijima i dodao:

- To je onako pravo srpsko ime, sviđa se i Zorici i Kemišu.

Moj Moj osmeh #happyanniversary #loveyou #mybestfriend #myman #mysmile #couplesgoals #6months

Објава коју дели Zlata Arandjelovic (@goldies.fashion) дана 15. Сеп 2018. у 12:51 PDT

- Ostala su još dva meseca, nadamo se da će se poroditi prirodnim putem. Ja neću prisustvovati porođaju, znam dosta primera kada muževi nisu bili od koristi već su padali u nesvest. Ja sam tu da joj dam moralnu podršku. Biću u nekoj kafani, slaviću verovatno - zaključio je Miloš.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.