Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Jun.2020, 12:04

United Media pokreće produkciju informativnog programa Newsmax Adria

United Media je saopštila danas da pokreće produkciju novog informativnog programa "Newsmax Adria", koji će do kraja godine prerasti u poseban televizijski kanal sa centrima u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj.

"Nakon N1 i Nove, koji su se svojim informativnim programom već pozicionirali kao uspešni regionalni brendovi, imamo priliku da na prostoru Adria regije predstavimo projekat koji nastaje u partnerstvu sa američkom medijskom imperijom Newsmax, čiji osnivač i >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << direktor je novinar Kristofer Rudi", naveli su u saopštenju.

Dodali su da će gledaoci u Srbiji i Bosni i Hercegovini imati priliku da se upoznaju sa programom Newsmax Adria kroz dve emisije koje će se emitovati od ponedeljka, 22. juna - "Pregled dana", koji će se prikazivati na kanalu Nova S u Srbiji i večernji Dnevnik koji će se emitovati na Nova BH u Bosni i Hercegovini.

Direktor vesti i programa Newsmax Adria u Srbiji biće dugogodišnji novinar i urednik Slobodan Georgiev, a timu su se pridružili i brojni iskusni televizijski reporteri.

"Televizija Newsmax Adria će do kraja godine, u saradnji sa partnerom Newsmax TV, početi sa emitovanjem njihovih prepoznatljivih formata i građanima ponuditi nove hard talk emisije, emisije o biznisu i ekonomiji, ali i brojne dokumentarne filmove", navodi se.

Newsmax Media je emiter i vlasnik digitalnih medija sa sedištem u Njujorku i Floridi.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.