Izvor: Danas, 04.Sep.2014, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Unapređenje svakodnevice „Škola života“

Predstavništvo „škole života“ (School of life), britanske organizacije za unapređenje svakodnevice uz pomoć kulture otvoreno je u Beogradu, a do kraja septembra na programu će se naći sedam predavanja iz različitih oblasti. Ivan Živković, reditelj, rekao je na otvaranju da se ta organizacija bavi neakademskim obrazovanjem koje unapređuje život individue, ali ne na banalan način, već primenom učenja iz filozofije, istorije, sociologije i dubljih znanja ukorenjene tradicije. >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas <<

„Ova mala tačka nudi obrazovanje, široko, praktično i primenjivo koje menja život i kulturu i pomaže da se čovek bavi stvarima koje nisu egzistencija i zabava“, rekao je Živković. On je dodao da je misija beogradskog predstavništva organizacije „Skul of lajf“ da ljudima približi tu veliku riznicu ljudskog znanja i da je ponudi na način koji može biti prihvaćen u kratkom vremenu.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.