Unapređenje bilateralne saradnje Srbije i Nigerije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Dec.2018, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Unapređenje bilateralne saradnje Srbije i Nigerije

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević razgovarao je sa direktorom Međunarodnog centra za migracionu politiku i razvoj Mihaelom Spindelegerom i ministrom pravde Savezne Republike Nigerije Malamijem Abubakarom.

Oni su u Marakešu na marginama drugog dana Međunarodne Konferencije o globalnom sporazumu o sigurnim, uređenim i legalnim migracijama, razgovarali o temama iz oblasti koje su obuhvaćene tim skupom i istakli značaj tradicionalnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prijateljskih veza između dve države, kao i važnost daljeg unapređenja bilateralne saradnje u svim oblastima od obostranog interesa, sa posebnim akcentom na ubrzani razvoj ekonomske saradnje.

Đorđević je posebno zahvalio na čvrstom stavu Nigerije na poštovanju međunarodnog prava kao i teritorijalnog integriteta i celovitosti Srbije, zašta je ministar Abubakar dao uveravanja da je pozicija njegove države nepromenljiva.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Unapređenje bilateralne saradnje Srbije i Nigerije

Izvor: RTS, 11.Dec.2018

Važno je raditi na razvoju ekonomske saradnje Srbije i Nigerije, ali i drugih oblasti bilateralne saradnje dve zemlje, rečeno je u razgovoru ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zorana Đorđevića i ministra pravde Savezne Republike Nigerije Malamijem Abubakarom. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.