Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Avg.2019, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umro italijanski bodibilder i glumac Franko Kolumbo

Italijanski bodibilder, bokser i glumac Franko Kolumbo, jedan od najbliskijih prijatelja Arnolda Švarcenegera, umro je u 79. godini.

Kolumbo je umro u bolnici u svojoj rodnoj Siciliji juče popodne pošto mu je pozlilo dok je plivao u moru.

Njegov dugogodišnji prijatelj Švarceneger napisao je u Tviter poruci "Volim te Franko. Uvek ću se sećati radosti koju si doneo u moj život, saveta koje si mi davao i bljeska u tvojim očima koji nikad nije nestajao".
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<
Počeo je karijeru kao bokser, kasnije je prešao na olimpijsko dizanje tegova i bodibilding. Osvojio je prestižnu titulu u profesionalnom bodibildingu Mister Olimpija 1976. i 1981. godine.

Pored sportske karijere takođe je glumio u popularnim televizijskim serijama i filmovima. Pojavio se u Švarcenegerovim filmovima "Terminator", "Trkač" i "Konan varvarin".

Bio je Švarcenegerov kum na venčanju s Marijom Šrajver 1986. godine.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

TUGA Preminuo poznati glumac, kum Arnolda Švarcenegera

Izvor: Blic, 01.Sep.2019, 11:03

Italijanski bokser, glumac i bodi bilder Franko Kolumbo preminuo je u 79. godini života.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.