Umrla novinarka Gordana Suša

Izvor: Beta, 22.Jun.2021, 14:24

Umrla novinarka Gordana Suša

Poznata novinarka Gordana Suša umrla je u 75. godini, posle duge i teške bolesti.Sahrana će biti održana u krugu porodice.Gordana Suša je rodjena 1946. godine u Beogradu, a nakon diplomiranja na Fakultetu političkih nauka novinarstvom se bavila od 1970. godine.Radila je u Radio Beogradu, Televiziji Beograd, Yutel-u, VIN produkciji, radila je poslove od reporterskih do glavno uredničkih. Pisala je za Našu Borbu, Oslobodjenje, Nezavisne, Blic.Izabrana je za predsednicu Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS) 1999. godineBila je članica Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM).Poslednjih pet godina redovno je pisala kolumne za list Danas.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminula novinarka Gordana Suša

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Jun.2021

Novinarka Gordana Suša preminula je 22. juna posle duge i teške bolesti u 75. godini života. Gordana Suša rođena je 1946. godine u Beogradu. Novinarstvom se bavila od 1970. godine. Radila je u Radio Beogradu, Televiziji Beograd, YUTEL-u, VIN produkciji, na poslovima od reporterskih do uredničkih. Pisala...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.