Umrla majka koja je zadavila ćerku!

Izvor: Kurir, 09.Okt.2013, 07:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umrla majka koja je zadavila ćerku!

BEOGRAD - Druga žrtva tragedije u Leskovcu.

Suzana Ranđelović (42) iz Donjeg Bunibroda kod Leskovca, koja je 29. septembra rukama zadavila svoju ćerku Nataliju (12), preminula je na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu. Za majku je bila kobna sona kiselina, koju je popila posle monstruoznog zločina.

- Suzana Ranđelović je dan posle zločina, u pratnji zatvorske straže, prebačena u Beograd. Međutim, zbog lošeg zdravstvenog stanja nije bila smeštena >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u bolnicu u Centralnom zatvoru u Beogradu, već je hospitalizovana na VMA - kaže Kurirov izvor.

Kako navodi, ona je na VMA primljena u izuzetno lošem stanju.

- Sona kiselina koju je popila razorila joj je unutrašnje organe. Lekari su se borili za njen život danima, ali joj nije bilo spasa - navodi on.

Zločin koji je šokirao meštane Donjeg Bunibroda i Leskovca dogodio se u porodičnoj kući Ranđelovića. Telo devojčice našla je baba kad je došla da je probudi za školu. Prema nezvaničnim informacijama, Suzana Ranđelović bolovala je od depresivne psihoze i u poslednje vreme izbegavala je da pije lekove.

(J. S.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Umrla majka koja je zadavila ćerku!

Izvor: CrnaHronika.rs, 09.Okt.2013

BEOGRAD – Druga žrtva tragedije u Leskovcu.Suzana Ranđelović (42) iz Donjeg Bunibroda kod Leskovca, koja je 29. septembra rukama zadavila svoju ćerku Nataliju (12), preminula je na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu. Za majku je bila kobna sona kiselina, koju je popila posle monstruoznog zločina.. Suzana...

Nastavak na CrnaHronika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.