Umrla Mira Marković, udovica Slobodana Miloševića

Izvor: Danas, 14.Apr.2019, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umrla Mira Marković, udovica Slobodana Miloševića

Getty Images Mirjana Marković, udovica bivšeg predsednika Srbije Slobodana Miloševića, preminula je u 77. godini u Rusiji, gde je živela od 2002. godine, potvrdio je za BBC na srpskom njen bliski saradnik i prijatelj Milutin Mrkonjić. Mrkonjić je u telefonskom razgovoru dodao da se detalji oko organizacije sahrane još uvek dogovaraju. Beogradski mediji javljaju da […] Članak Umrla Mira Marković, udovica Slobodana Miloševića se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

REMZIJEVO PROKLETSTVO UZELO NOVU ŽRTVU: Mira Marković preminula četiri dana posle njegovog pogotka porotiv Napolija

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2019

Udovica Sloboda Miloševića umrla u 77. godini...Fenomen da kada god fudbaler Arsenala Aron Remzi postigne gol neko od slavnih ličnosti umre, "odneo" je novu žrtvu. Ovaj put u Rusiji preminula je Mirjana Marković...Popularno "Remzijevo prokletstvo" uzelo je novi danak, jer posle njegovog pogotka...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Bi-Bi-Si o smrti Mire Marković: Bila je jedan od najuticajnijih savetnika Slobodana Miloševića

Izvor: Blic, 14.Apr.2019

Vest o smrti bivše supruge Slobodana Miloševića Mirjane Mire Marković preneli su strani mediji. Informaciju da je Markovićeva preminula u Moskvi za britanski "Bi-Bi-Si" potvrdio je Milutin Mrkonjić, kako se kaže, dugogodišnji blizak prijatelj porodice Milošević.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.