Izvor: Nezavisne Novine, 22.Okt.2017, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umjesto kavijara, jedu kafu i crve

Velike zvijezde iz svijeta muzike, mode i filma se ponekad drže rigoroznih dijeta, ali i kada ne gladuju, imaju neobične prehrambene navike. Neki od njih jedu u posebnim sobama, a drugima je važan i način parenja životinje čije meso jedu. Donosimo listu čudnih prehrambenih navika slavnih ličnosti.

Viktorija Bekam

Kada izađe u provod s prijateljima, bivša članica grupe "Spice Girls" žvaće zrnca kafe ne bi li odagnala želju za alkoholom. Puno joj je >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << draže da se probudi svježa i bez mamurluka, otkrili su njeni prijatelji.

Supruga bivšeg fudbalera Dejvida Bekama svako jutro pije i sirće na prazan želudac. Kada izađe u najdraži restoran, Viktorija pojede samo tanjir povrća kuvanog na pari.

Nikolas Kejdž

Prije nekoliko godina glumac je iznenadio javnost kada je otkrio da bira vrstu mesa prema načinu na koji se određene životinje pare.

"Mislim da se ribe pare vrlo dostojanstveno, pa tako i ptice. Svinje baš i ne pa ne jedem svinjsko meso. Jedem samo ribu i perad", rekao je Kejdž.

Karl Lagerfeld

Slavni dizajner obožava dijetnu koka-kolu, a dnevno popije i po nekoliko litara. Ekscentrični "Chanelov" kreativni direktor opsjednut je bijelom bojom, čistoćom i pidžamama. Poznato je da ima jednu kuću u kojoj samo crta skice i razmišlja, a u  drugoj jede i opušta se.

"Rijetko ručam, ali kad sam gladan u podne, onda zovem osoblje da mi hranu donesu u drugu kuću. U tu kuću i pozivam goste na večeru", otkrio je Lagerfeld.

Kortni Kardašijan

Prije nekoliko godina Kortni Kardašijan se našla u središtu skandala kada je priznala da pije pilule od svoje posteljice, a po uzoru na nju, to je nakon prvog poroda činila i Kim Kardašijan. Kim je rekla da se tako izliječila od postporođajne depresije.

Maraja Keri

Pjevačica koja se u posljednjih nekoliko godina malo popunila nije veliki ljubitelj fizičke aktivnosti, ali je po ocjeni obožavalaca postala kraljica isprobavanja raznih dijeta.

Kada je rodila blizance 2013. godine, trudničke kilograme je htjela skinuti dijetom po kojoj je dopušteno jesti samo ljubičaste namirnice.

Tri puta nedjeljno jela je ljubičasti karfiol, ljubičaste mrkve i patlidžane. Kasnije je bila na dijeti prema kojoj je svaki dan morala jesti samo losos.

Anđelina Džoli

Poznatoj holivudskoj glumici jako je važno da tokom dana unese što više proteina i apsolutno joj se ne gadi grickati crve, žohare, cvrčke i larve umjesto užine.

Takođe, prilikom svojih putovanja u razne egzotične zemlje obavezno proba i lokalne specijalitete, u čemu ohrabruje i svoju djecu. Tako je prilikom posjete Australiji nagovarala svoje mališane da probaju meso kengura.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.