Umetnost ljubljenja ruskih policajki

Izvor: Vesti-online.com, 03.Mar.2011, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umetnost ljubljenja ruskih policajki

Članovi "strit art" grupe "Vojna" koja je privukla pažnju javnosti nakon što je na pokretnom mostu u Sankt Petersburgu nacrtala džinovski penis, ima novu akciju - ljubljenje policajki.

Momci koji su nacrtali penis na delu mosta koji se diže su zbog svoje ulične umetnosti bili uhapšeni, ali i nominovani za prestižnu umetničku nagradu, dok će devojke iz "Vojne" koje učestvuju u novom projektu biti "samo uhapšene". Razlog? Pritrčavaju ruskim policajkama i ljube ih. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Projekat se jednostavno zove "Umetnost ljubljenja policajki" i sastoji se od ljubljenja, a onda bežanja. Neku od "umetnica" policajke i "potkače pendrekom", a neke uživaju.

Pogledajte reportažu televizije "Rusija danas".

Razlog zbog kojeg se "Vojna" odlučila na grljenje i ljubljenje policajki je "da ih odobrovolje, nasmeju i opuste".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.