Umesto posla, nude mi pare za seks

Izvor: Vesti-online.com, 19.Feb.2014, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Umesto posla, nude mi pare za seks"

Bivša farmerka Jovana Nikolić je nakon javnog razilaženja sa suprugom Danijelom Alibabićem veoma želela da ponovo počne da se bavi manekenstvom. Međutim, nije očekivala da će osim poslovnih na njenu adresu stići i nepristojne ponude.

Čekala pozive za posao, dobijala nešto drugo

 

Jovana je prihvatala svaki poziv na razgovor kako bi se što pre aktivirala u javnom životu i poslu, ali, kako “Alo” saznaje, umesto konkretnih ponuda, misicu su >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sačekali pozivi za seks! Naime, dve firme su pozvale Jovanu da bude njihovo zaštitno lice za 2.000 evra, ali je umesto posla Nikolićevoj ponuđeno da ima seks sa menadžerima.

 

- Jovana je čula da se ovakve stvari u modelingu dešavaju, ali nikada do sada nije imala prilike da joj neko to ponudi. Kada je došla na sastanak, shvatila je o čemu je reč. Niko njoj nije otvoreno rekao da treba da spava sa nekim za pare, ali joj je bilo jasno stavljeno do znanja šta se od nje očekuje. Naravno, ona se samo zahvalila na saradnji i otišla, rekao je izvor blizak misici.

 

Ove navode, potvrdila je i Nikolićeva, koja trenutno boravi na relaciji Beograd-Niš, budući da i dalje nema posao.

 

- Tačno je da sam dobila nekoliko takvih ponuda, ali sam to odbila jer to nije priča u kojoj sebe pronalazim i koju bih ikad u životu prihvatila, odlučna je ona.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

"Umesto posla, nude mi pare za seks"

Izvor: Dzungla.org, 19.Feb.2014

Bivša farmerka Jovana Nikolić je nakon javnog razilaženja sa suprugom Danijelom Alibabićem veoma želela da ponovo počne da se bavi manekenstvom. Međutim, nije očekivala da će osim poslovnih na njenu adresu stići i nepristojne ponude.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.