Umesto čokolade, devojčica našla mrtvu životinju (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 21.Dec.2018, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umesto čokolade, devojčica našla mrtvu životinju (FOTO)

Dvogodišnja devojčica našla je mrtvog miša u njenom Milka adventskom kalednaru posle pojedenih 13 čokoladica. Tačnije devojčica je dan pre odbila da pojede čokoladicu i govorila je da je neko već jeo pre nje.

Majka devojčice iz grada Heraulta na jugu Francuske slikala je mrtvu životinju u 14. prozorčiću kalendara i odlučila da sve ispriča novinarima, piše The Sun.

Devojčica je navodno dan pre odbila da jede čokoladu iz 13. prozorčića, a nesnosan smrad >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dan kasnije otkrio je da je u sledećem prozorčiću mrtav miš.

Horrified girl, 2, finds dead mouse in her Milka advent calendar only after eating 13 chocolates https://t.co/E2nIKTxEMD pic.twitter.com/eBqS7g3E1E— The Sun (@TheSun) 17. децембар 2018.

Majka je bila užasnuta, a devojčica prestravljena prizorom.

Iz kompanije Milka su se javili ženi i tražili da im pošalje račun i proizvod nazad, ali se još uvek ne zna način na koji će se izviniti za traumatično iskustvo i da li je uopšte njihova krivica.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.