Umesto Terazija buvljak i đubre

Izvor: Mondo, 13.Apr.2015, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umesto "Terazija" buvljak i đubre

Ruglu na uglu Bulevara Milutina Milankovića i Antifašističke borbe u neposrednoj blizini “buvljaka” nikad kraja.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Nakon što je konačno uklonjena oronula replika Terazija na njenim temeljima ponovo se, kao pre nekoliko godina, nastanila buvlja pijaca polovnih stvari.

Dok su komunalni policajci vodili bitku sa “švercerima” u gradskom prevozu, nelegalni trgovci najrazličitijih drangulija i starudija su iskoristili >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << šansu i pre nekoliko dana "osvojili" atraktivnu lokaciju, pišu "Novosti."

Nadležne službe su, po prijavi građana, reagovale, proterale divlje prodavce, ali je iza improvizovanih kartonskih tezgi ostala prava deponija.

Nekada omiljena lokacija sveže venačnim mladencima, koji su uređenu kaldrmu i kopije fasada Terazija iz 19. veka, koristili da se fotografišu, danas je neprepoznatljiva.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Beograd: Umesto makete Terazija buvljak i đubre!

Izvor: Večernje novosti, 14.Apr.2015, 01:20

RUGLU na uglu Bulevara Milutina Milankovića i Antifašističke borbe, u neposrednoj blizini "buvljaka", nikad kraja. Nakon što je konačno uklonjena oronula replika Terazija, na njenim temeljima ponovo se, kao pre nekoliko godina, nastanila buvlja pijaca polovnih stvari! Dok su komunalni policajci...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.