Umesto Šešelja - crtani film

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jan.2015, 07:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umesto Šešelja - crtani film

Novi trend vlada srpskim elektronskim medijima. Procenjujući da se narod "lako prima" na zabranjeno, marketinški magnati su počeli da "ukidaju" ili otkazuju popularne TV emisije čiji su voditelji navodno zabrazdili u političku nekorektnost.

Najpre je navodno skinuto "Veče sa Ivanom Ivanovićem" na TV Prva, a sutradan se u kultnoj emisiji Milomira Marića Ćirilica na Hepi televiziji, prethodno najavljivan gost Vojislav Šešelj, i to u jutarnjem umesto u standardnom večernjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << terminu - nije pojavio. Umesto lidera radikala, u kadru samo bela fotelja, preko nje prebačene slušalice i voditelj Milomir Marić koji je "objašnjavao" da ne zna zašto nema Šešelja. Umesto njega emitovan je crtani film!

Milomir Marić za "Vesti" tvrdi da izostanak Šešelja u izmenjenom terminu emitovanja Ćirilice nema veze sa naduvavanjem rejtinga, već je termin pomeren jer je lider radikala zahtevao da emisija ide direktno u program.

- Mislim da je genijalni pokvarenjak, kakav je Šešelj, smislio da mu se više isplati da konstantno podgreva mit o njegovoj navodnoj zabranjenosti na televizijama sa nacionalnom frenkvencijom, jer će narod tako duže živeti u ubeđenju da Šešelj ima šta da kaže - priča za "Vesti" Marić, žaleći zbog "nesporazuma".

On poručuje Šešelju da dođe u Ćirilicu kad god hoće ili "kad smogne dovoljno hrabrosti za duel" sa njim. S druge strane, Šešelj na Tviteru spočitava Mariću da je Vučićev poslušnik i poziva ga da se pridruži premijeru u TV okršaju sa njim.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.