Umeren saobraćaj

Izvor: RTS, 07.Sep.2014, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umeren saobraćaj

Van gradskih sredina saobraćaj je slabog do umerenog intenziteta, na pojedinim deonicama usporen zbog kiše i lokalnih pljuskova, koji će prema prognozi meteorologa pratiti tokom dana.

Prema podacima Uprave granične policije, trenutna zadržavanja putničkih vozila na ulazu i pri izlazu iz Srbije je do 30 minuta, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).

Iz AMSS navode savet vozačima da smanje brzinu, drže rastojanje između vozila, a na deonicama na kojima se >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << izvode radovi da poštuju saobraćajnu signalizaciju.

Vozačima se skreće pažnja i na moguću pojavu odrona posebno na putevima trasiranim duž klisura i stenskih useka kao i na Đerdapskoj i Ibarskoj magistrali.

Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirana je 81 saobraćajna nezgoda, u kojoj su 54 lica teže i lakše povređena, a jedna osoba je poginula.

U Beogradu je evidentirano 30 saobraćajnih nezgoda, u kojima je 13 osoba povređeno.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.