Umalo tuča zmajeva“ i Šveđana (VIDEO)

Izvor: Mondo, 12.Avg.2017, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umalo tuča "zmajeva“ i Šveđana (VIDEO)

Čarke na parketu zeničke Arene po završetku utakmice pretkvalifikacija za SP 2019, u kojoj se BiH značajno udaljila od cilja.

Košarkaši Bosne i Hercegovine poraženi su od Švedske rezultatom 72:88 (23:23, 13:21, 19:20, 17:24) u meču 4. kola A grupe pretkvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2019.

Izabranici Duška Vujoševića su drugi put ovog leta izgubili od Skandinavaca i nisu uspeli da nastave niz pobeda pred svojim navijačima, započet protiv Slovačke >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i nastavljen protiv Jermenije. Sada na dva vezana gostovanja moraju da se bore za drugo mesto i prolaz u glavnu rundu kvalifikacija.

Jermenija vodi sa skorom 3-1, BiH i Švedska slede sa po 2-2, dok su Slovaci poslednji sa 1-3.

Nakon meča u Zenici umalo je došlo do velikog incidenta.

Košarkaši dve ekipe još su se pozdravljali na parketu kada su odjednom sevnule varnice, a među glavnim akterima bio je centar Ismet Sejfić, koji nije mogao da se pomiri sa porazom.

U jednom trenutku činilo se da će doći do ozbiljne tuče, ali, na sreću, sve se brzo smirilo.

Pogledajte...

Varnice na kraju meča [BiH-Švedska]by watch-it-now

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.