Ukrasna rasveta od večeras u Beogradu

Izvor: Press, 23.Nov.2015, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrasna rasveta od večeras u Beogradu

Ukrasna novogodišnja rasveta od večeras će biti uključena na osam lokacija u Beogradu, najavio je gradski menadžer i predsednik Komisije za organizaciju Nove godine Goran Vesić.
              Kako je saopštila Gradska uprava, od večeras će ukrasna rasveta biti uključena u Nemanjinoj, Skadarliji, na Obilićevom vencu, zgradi Gradske uprave, u Ulici kralja Milana, Bulevaru oslobođenja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << na Terazijama i u Bulevaru Zorana Đinđića.
"Građani su proteklih dana mogli da primete da su radnici JKP "Javno osvetljenje" počeli da postavljaju dekorativnu rasvetu u našem gradu. Narednih dana će biti uključivane i druge lokacije kako dekorativna rasveta bude montirana", rekao je Vesić.
Grad Beograd je, dodao je, u poslednje dve godine u ukrasno novogodišnje osvetljenje uložio 48 miliona dinara, a za sledeću godinu je planirano 20 miliona dinara.
Vesić je dodao da je doček Nove godine važan turistički događaj za Beograd, jer je samo prošle godine grad posetilo 70.000 turista, a ukupan prihod, ako se uzme u obzir zarada restorana, hotela, prodaja suvenira i boravišna taksa, bio je veći od 20 miliona evra. 
Kako je istakao, doček Nove godine je za Beograd investicija, a ne trošak, a ukrasna rasveta je važan deo praznične atmosfere. 
Grad Beograd je, dodao je, već organizovao programe za decu koji će biti organizovani na Beogradskom sajmu, a centar grada će biti ukrašen jelkom i novogodišnjim kućicama.
Građani će, naveo je Vesić, na vreme saznati ko će nastupiti na koncertima ispred Doma Narodne skupštine 30. i 31. decembra, kao i na Trgu Republike 31. decembra.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Novogodišnja rasveta od večeras u Beogradu

Izvor: Mondo, 23.Nov.2015

Ukrasna novogodišnja rasveta od večeras će biti uključena na osam lokacija u Beogradu, najavio je gradski menadžer i predsednik Komisije za organizaciju Nove godine Goran Vesić...Od večeras će ukrasna rasveta biti uključena u Nemanjinoj, Skadarliji, na Obilićevom vencu, zgradi Gradske uprave,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.