Ukrao opremu iz kovid-bolnice u Kruševcu

Izvor: B92, 27.Jan.2021, 18:18

Ukrao opremu iz kovid-bolnice u Kruševcu

Kruševac -- Pripadnici MUP u Kruševcu, u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom, rasvetlili su tešku krađu u Kovid-bolnici u ovom gradu i uhapsili jednu osobu.

Uhapšen je B. I. (1980) iz Kruševca kod koga je pronađen deo ukradene opreme, saopštio je MUP.

B. I. se sumnjiči da je, od 17. do 27. decembra prošle godine, iz magacina Kovid-bolnice ukrao uređaje za daljinski monitoring pacijenata, čija se vrednost procenjuje na oko 6.200.000 dinara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa, B. I. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kruševcu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Krao opremu iz “svemirske kovid bolnice” i pre njenog otvaranja, BIA mu skočila za vrat

Izvor: Luftika.rs, 28.Jan.2021, 01:14

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Кruševcu, u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom, rasvetlili su tešku krađu u Кovid bolnici u ovom gradu i uhapsili Branislava I. (1980) iz Кruševca kod koga su pronašli deo ukradene opreme.. On se sumnjiči da je, od 17. do 27. decembra...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.