Ukrali kamp-prikolicu sa vlasnikom u njoj

Izvor: RTS, 25.Jun.2009, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrali kamp-prikolicu sa vlasnikom u njoj

Ne proverivši da li ima nekoga u njoj, lopovi u Švedskoj su ukrali kamp-prikolicu sa sve prestravljenim vlasnikom koji se probudio kada su počeli da je vuku ka automobilu.

Lopovi u Švedskoj pokušali su da ukradu kamp-prikolicu u kojoj je spavao vlasnik, ali su na kraju ipak ostali bez plena.

Naime, prestravljeni kamper Bjorn Feldbaek probudio se kada je njegova kamp-prikolica počela da poskakuje po neravnom zemljanom putu.

Lopovi su planirali da je vuku >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << do automobila koji ih je čekao dva kilometra dalje u Skovdeu, ali su se veoma brzo umorili i stali su da predahnu.

Ušli su u kabinu i šokirali se videvši čoveka koji je počeo da urla.

Nakon što su se gledali par trenutaka, lopovi su izleteli napolje i pobegli.

"Probudilo me je truckanje i shvatio sam da se krećemo. Nije mi bilo jasno šta se dešava i premro sam od straha", ispričao je vlasnik kamp-prikolice.

"Zatim se zaustavila i čuo sam da neko otvara vrata, pa sam počeo da vrištim i urlam. Na sreću i oni su se uplašili kada su me videli. Pretpostavljam da to nije bilo nešto što su očekivali", dodao je Bjorn Feldbaek.

Policija pokušava da uđe u trag nepoznatim lopovima.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.