Ukrajinski TIRANIN objavio STRAŠNU PRETNJU: Porošenko NAJAVLJUJE NAPAD NA RUSIJU? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2018, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrajinski TIRANIN objavio STRAŠNU PRETNJU: Porošenko NAJAVLJUJE NAPAD NA RUSIJU? (VIDEO)

Predsednik Ukrajine Petro Porošenko pozvao je sa svog profila na Fejsbuku Ukrajince da budu u pripravnosti.

- Treba da budemo u pripravnosti da u svakom trenutku pružimo otpor agresoru - napisao je Porošenko na svojoj stranici na Fejsbuku, objavivši snimak vojnih vežbi oružanih snaga Ukrajine kojima je prisustvovao.

Predsednik Ukrajine je naglasio da neprijatelj treba da plati visoku cenu za neodgovornu odluku - upad na ukrajinsku teritoriju.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Porošenko Ukrajincima: Budite u pripravnosti (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 03.Dec.2018, 00:56

Predsednik Ukrajine Petro Porošenko pozvao je sa svog profila na Fejsbuku Ukrajince da budu u pripravnosti..."Treba da budemo u pripravnosti da u svakom trenutku pružimo otpor agresoru", napisao je Porošenko na svojoj stranici na Fejsbuku, objavivši snimak vojnih vežbi oružanih snaga Ukrajine...

Nastavak na Vesti-online.com...

Porošenko: Moramo biti u pripravnosti da u svakom trenutku pružimo otpor agresoru

Izvor: Vostok.rs, 03.Dec.2018

Predsednik Ukrajine Petro Porošenko pozvao je Ukrajince da "budu u pripravnosti", te da "neprijatelj mora platiti visoku cenu" "Neprijatelj mora platiti visoku cenu za neodgovornu odluku da napadne ukrajinskiu teritoriju. Moramo biti u pripravnosti da u svakom trenutku pružimo otpor agresoru“,...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.