Ukrajina nije pion Istoka i Zapada

Izvor: B92, 05.Jun.2014, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrajina nije pion Istoka i Zapada

Pariz -- Šefovi diplomatija SAD i Rusije, Džon Keri i Sergej Lavrov, saglasili su se danas u Parizu da ne žele da Ukrajina bude "pion" u sukobu Istoka i Zapada.

Keri i Lavrov rekli su da se Moskva i Vašington slažu da bi Ukrajina trebalo da bude miran, stabilan i napredan most između Rusije i Evrope.

On i su, međutim, priznali da postoje teškoće u okončanju krize u Ukrajiini.

Keri je rekao da se nada da SAD i Rusija mogu prevazići teškoće, kako bi podržali novog ukrajinskog predsednika u želji da dopre do svih Ukrajinaca.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Ukrajina ne sme da bude pion u sukobu Istoka i Zapada"

Izvor: Vesti-online.com, 05.Jun.2014

Šefovi diplomatija SAD i Rusije, Džon Keri i Sergej Lavorv, saglasili su se danas u Parizu da ne žele da Ukrajina bude "pion" u sukobu Istoka i Zapada. ..Priznali da postoje teškoće u okončanju krize u Ukrajini: Sergej Lavrov i Džon Keri.. ..Keri i Lavrov rekli su da se Moskva i Vašington slažu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.