Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Feb.2024, 22:11

Ukradeno 2.850 litara naftnog derivata: Uhapšene tri osobe

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, UKP, Odeljenja za borbu protiv korupcije, po nalogu Višeg javnog tužilaštva, Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije u Beogradu, uhapsili su P. A. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo pronevera u obavljanju privredne delatnosti, kao i V. M. i T. V. zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ovo krivično delo u saizvršilaštvu, saopšteno je iz MUP.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UKRALI NAFTU VREDNU POLA MILIONA DINARA Pretočili je iz cisterne u kombi: Trojica uhapšena

Izvor: Blic, 20.Feb.2024

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su P. A. (56) zbog sumnje da je izvršio krivično delo pronevera u obavljanju privredne delatnosti, kao i V. M. (42) i T. V. (52) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ovo krivično delo u saizvršilaštvu.

Nastavak na Blic...

PIJAN PRETIO ŽENI DA ĆE JE UBITI Jezivo porodično nasilje u Beogradu: Prijateljima slao sliku KUĆNOG LJUBIMCA KOG JE UBIO

Izvor: Blic, 21.Feb.2024, 14:48

U prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu u prisustvu branioca saslušan je V.N. zbog sumnje da je pre dva dana izvršio krivično delo Nasilje u porodici.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.