Uknjižila stan na psa, ali on uginuo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2011, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uknjižila stan na psa, ali on uginuo

NJUJORK -

Svega nekoliko dana pošto su svetski mediji objavili vest da je jedna poznata američka glumica kupila pet miliona dolara vredan apartman u Njujorku za svog psa, mediji su danas javili da je 15-godišnji bostonski terijer Norman uginuo.

"Norman je uginuo pre nekoliko nedelja“, izjavila je glumica. "Bio je divan pas, ali mu je došlo vreme da ode“, dodala je ona.

Prema ranijem pisanju "Njujork observera", glumica je otišla tako daleko da je luksuzni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << stan čak uknjižila na ime svog psa.

Glumica je već usvojila novog psa - Doli.

Za sada se ne zna da li će Normanov penthaus od 112 kvadratnih metara sa terasom od 75 kvadratnih metara u luksuznom kvartu na Menhetnu pripasti Doli.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.